Foreningens aktiviteter – overblik (pdf)

Bliv medlem af BFN
Deltag i arrangementer, ture og kurser.

Følgende arrangementer udsat grundet Corona:

Vi har måttet udsætte foreningens generalforsamling på grund af de restriktioner, der er indført for at mindske risikoen for coronasmitte. Vi har ikke fastsat en ny dato, da det stadig er meget uvist, hvornår vi igen får normale tilstande.

Jubilæumsarrangementet har vi udsat til den 15. august 2020 med samme program, som tidligere er annonceret. Og vi sætter vores lid til, at det kan gennemføres til den tid.

BFNs Naturklub for børn aflyser resten af forårssæsonen. Vi glæder os til en ny sæson.

Der kan også forekomme andre aflysninger, så det er en god idé at holde sig orienteret på hjemmesiden. Normalt er der også en kontaktperson ved hvert arrangement – her er du selvfølgelig også velkommen til at henvende dig.

Poul Nystrup Christensen

Maj 2020 – November 2020