BFNs Naturklub

BFNs Naturklub har til formål at give børn oplevelser i naturen.

BFNs Naturklub for børn

Kom med BFNs Naturklub ud i naturen. Få fede oplevelser og lær en masse om naturen sammen med andre børn. Voksne er velkomne i selskab med børn.

Vi mødes 6 lørdage i efteråret og 6 lørdage i foråret mellem kl. 9:00 og kl. 12:00 (med få undtagelser).
Sædvanligvis mødes vi ved Naturcenter Tved Gl. Skole, Hanstholmvej 64, 7700 Thisted
https://biologiskforening.dk/tved-gamle-skole/. Husk at tjekke programmet.

En af tankerne bag naturklubben er at give børnene kendskab til og viden om naturen i Thy gennem oplevelser, udforskning og formidling. De enkelte møder er selvstændige forløb og man kan således sagtens være med, selvom man skulle være forhindret en enkelt gang eller to.

BFNs Naturklub er en selvstændig junioraktivitet under BFN. Kontigent er 100,- kr. per år (marts – november).
Klubben er primært for børn, der går i 0. til 6. klasse. Børnene må gerne tage forældre/bedsteforældre med.

Naturklubben kom godt i gang i 2019. Der har i 2019/20 været afholdt 6 arrangementer, og klubben har allerede 16 børn som medlemmer. Endvidere har en del forældre/ bedsteforældre deltaget.

Corona: Vi følger de retningslinjer, der gælder for skoler og fritidsaktiviteter, så alle kan føle sig trygge.

Program for foråret 2021 finder du her: program børneklub.

For yderligere information kontakt:

Nanna Gad
nannagad@gmail.com
97945025 | 22935967

Poul Nystrup Christensen, Formand for Biologisk forenings for Nordvestjyllands bestyrelse (BFN).
pnystrup@live.dk
75162819 | 22157738