BFNs Naturklub

BFNs Naturklub har til formål at give børn oplevelser i naturen.

BFNs Naturklub for børn starter igen

Kom med BFNs Naturklub ud i naturen. Få fede oplevelser og lær en masse om naturen sammen med andre børn. Voksne er velkomne i selskab med børn.

Vi mødes 6 lørdage i efteråret og 6 lørdage i foråret mellem kl. 9:00 og kl. 12:00.
Sædvanligvis mødes vi ved Naturcenter Tved Gl. Skole, Hanstholmvej 64, 7700 Thisted
https://biologiskforening.dk/tved-gamle-skole/. Husk at tjekke programmet.

En af tankerne bag naturklubben er at give børnene kendskab til og viden om naturen i Thy gennem oplevelser, udforskning og formidling. De enkelte møder er selvstændige forløb og man kan således sagtens være med, selvom man skulle være forhindret en enkelt gang eller to.

BFNs Naturklub er en selvstændig junioraktivitet under BFN. Kontigent er 100,- kr. per år (marts – november). Har du betalt kontingent i efteråret 2019 dækker det hele 2020, da en del møder blev aflyst på grund af nedlukningen.
Klubben er primært for børn, der går i 0. til 6. klasse. Børnene må gerne tage forældre/bedsteforældre med.

Naturklubben kom godt i gang i 2019. Der har i 2019/20 været afholdt 6 arrangementer, og klubben har allerede 16 børn som medlemmer. Endvidere har en del forældre/ bedsteforældre deltaget.

Corona stoppede os brat i marts. Nu genåbner samfundet forsigtigt, og naturklubben starter op i august med udendørs arrangementer. Vi følger de retningslinjer, der gælder for skoler og fritidsaktiviteter, så alle kan føle sig trygge.

Program for resten af dette år og næste forår finder du her: program børneklub. Der bliver lagt nærmere beskrivelse af de enkelte
temaer på hjemmesiden.

For yderligere information kontakt:

Nanna Gad
nannagad@gmail.com
97945025 | 22935967

Poul Nystrup Christensen, Formand for Biologisk forenings for Nordvestjyllands bestyrelse (BFN).
pnystrup@live.dk
75162819 | 22157738