BFN Naturklub

BFNs Naturklub har til formål at give børn oplevelser i naturen.

Kom med BFNs Naturklub ud i naturen, og få fede oplevelser og lær en masse om naturen sammen med andre børn. Voksne er velkomne i selskab med børn.

Vi mødes 1. og 3. lørdag i måneden, mellem kl. 9 og 12, undtaget juli og de koldeste måneder. Sædvanligvis mødes vi ved Naturcenter Tved Gl. Skole, Hanstholmvej 64, 7700 Thisted (se mere her: Tved Gamle Skole), men husk at tjekke programmet.

BFNs Naturklub har til formål at give børn oplevelser i naturen, og er en selvstændig junioraktivitet under BFN. Kontigent er 100kr per år (september til juni). Arrangementer er primært for børn, der går i 0. til 6. klasse.

Naturklubben er nu kommet godt i gang. Der har i sensommeren og efterår 2019 været afholdt 5 arrangementer, og klubben har allerede 16 børn som medlemmer. Endvidere har en del forældre/bedsteforældre deltaget.

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til Søren Michelsen Krag på 40 29 29 83.

Du kan se hele programmet her:

Sæson 2020TemaStedTid
7. marts Fuglekasser og insekthotellerNaturcenter Tved Gl. Skole9 -12
21. martsSnitteværksted, TvedNaturcenter Tved Gl. Skole9 – 12
18. aprilAftentur til Vejlerne for at høre RørdrumKærup Holme, Vejlerne19 – 21
2. majFisketur til Førby søFørby sø, ved søhytten9 – 12
16. majTræer i TvedNaturcenter Tved Gl. Skole9 – 12
6. juniAfslutning i Tved med overnatning i shelters. Evt. med natfangst af insekter og flagermus.Naturcenter Tved Gl. SkoleProgram kommer
Naturvejleder Søren Krag fortæller om naturen.