BFNs Naturklub

BFNs Naturklub har til formål at give børn oplevelser i naturen.

Kom med BFNs Naturklub ud i naturen, og få fede oplevelser og lær en masse om naturen sammen med andre børn. Voksne er velkomne i selskab med børn.

Vi mødes 1. og 3. lørdag i måneden, mellem kl. 9 og 12, undtaget juli og de koldeste måneder. Sædvanligvis mødes vi ved Naturcenter Tved Gl. Skole, Hanstholmvej 64, 7700 Thisted (se mere her: Tved Gamle Skole), men husk at tjekke programmet.

BFNs Naturklub har til formål at give børn oplevelser i naturen, og er en selvstændig junioraktivitet under BFN. Kontigent er 100kr per år (september til juni). Arrangementer er primært for børn, der går i 0. til 6. klasse (6-12 år).

Naturklubben er nu kommet godt i gang. Der har i sensommeren og efterår 2019 været afholdt 5 arrangementer, og klubben har allerede 16 børn som medlemmer. Endvidere har en del forældre/bedsteforældre deltaget.

Man behøver ikke komme til samtlige arrangementer, da hvert forløb også er en selvstændig enhed. Man kan se en detaljeret beskrivelse af de enkelte forløb på BFNs hjemmeside, hvor de lægges op et par uger før de enkelte arrangementer. Alle arrangementer er lørdage.

For yderligere information kontakt:

Poul Nystrup Christensen, Formand for Biologisk forenings for Nordvestjyllands bestyrelse (BFN).
pnystrup@live.dk
75162819 | 22157738

Søren Michelsen Krag, Naturvejleder, Natur og friluftsvejledningen, Thisted Kommune.
jsmk@thisted.dk
9917 2243 | 4029 2983