BFNs Naturklub

BFNs Naturklub har til formål at give børn oplevelser i naturen.

BFNs Naturklub for børn

Kom med BFNs Naturklub ud i naturen. Få fede oplevelser og lær en masse om naturen sammen med andre børn.

Sædvanligvis mødes vi ved Naturcenter Tved Gl. Skole, Hanstholmvej 64,7700 Thisted.

Tjek programmet på Biologisk Forening for Nordvestjylland her: Program Efterår 2021

De enkelte møder er selvstændige forløb, og man kan således sagtens være med, selvom man skulle være forhindret en enkelt gang eller to. Klubben er primært for børn, der går i 0. til 6. klasse. Du må gerne tage en forældre eller bedsteforældre med. Eneste betingelse for deltagelse er at tegne et juniormedlemskab af BFN for 100,-kr pr. år. For yderligere information kontakt:

Karen Luise Rindom karenluiserindom@gmail.com eller på 60 930849

Vel mødt i Naturklubben for børn, Naturcenter Tved Gl. Skole, Hanstholmvej 64, 7700 Thisted.