Indvielse af BFN’s nye pavillon i Naturcenter Tved gl. Skole

15jun10:3011:30Indvielse af BFN’s nye pavillon i Naturcenter Tved gl. Skole

Info

Det er med stor glæde, at Biologisk Forening for Nordvestjylland kan byde velkommen til indvielsen af vores nye pavillon i Naturcenter Tved Gl. Skole, Hanstholmvej 64, 7700 Thisted. Takket være A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formål er det lykkedes at få skabt dette overdækkede uderum, hvor både Naturkurserne, Naturklubben for børn, skoler vi samarbejder med og andre brugere af Naturcenteret kan få glæde af den nye pavillon. Der er også kommet lys på udeområdet, så man kan færdes trygt i de mørke måneder. Et ekstra redskabsrum til haveredskaber er en yderligere del af projektet.

Vi har endvidere fået bordebænkesæt til pavillonen, som vi gerne vil have hjælp til at få taget i brug. Derfor byder vi på kaffe, te, saftevand og frisksmurte boller lørdag den 15. juni klokken 10:30 i Naturcenter Tved Gl. Skole.

Endnu engang tak til A.P Møller Fonden, der har støttet projektet med 200.000, og uden hvis støtte det ikke ville have været muligt, at gennemføre projektet.

Læs mere

Tidspunkt

15. juni 2024 10:30 - 11:30(GMT+02:00)

Sted

Naturcenter Tved Gl. Skole

Hanstholmvej 64, 7700 Thisted

Other Events

Find vej