Sommercamp i Naturcenter Tved Gl. Skole

BFN sommercamp for bør løber af stablen d. 5 – 9 juli 2021, Alle dage fra kl. 9:00 – 15:00.

Hvem: Børn fra 6 – 12 år.

En dag med naturklubben ved vandhullet. Foto: Karen Luise Rindom

Hvor: Naturcenter Tved Gl. Skole, Hanstholmvej 64, 7700 Thisted

Hvad: Vi udforsker sammen med naturkyndige folk naturen i og omkring Naturcenteret. 5 dage 5 emner. Vi undersøger, hvad der kribler og krabler på land og i vand. Vi kikker på træer og ser på fugle, vi studerer planter og iagttager sommerfugle. Vigtigst er dog, at vi alle deler glæden ved at være ude i naturen.

Vi sørger naturligvis også for forplejning undervejs. Vi slutter hver dag med hygge ved bålpladsen, hvor vi snakker om dagens oplevelser.

Du skal medbringe nysgerrighed og godt humør. Du må gerne tage en forælder eller bedsteforælder med. Naturen er omdrejningspunktet for aktiviteten.

Fra den 2. juni kan man tilmelde sig ved at følge dette link http://www.thistedfritid.dk/Deltager-tilmelding. Forældre/bedsteforældre må gerne ledsage børn, men de tilmelder sig og betaler særskilt til BFN. Se kontaktoplysninger nederst.

Man melder sig til hele ugen. Det koster 250,00 kroner, som går til forplejning og materialer. Man tilmelder sig hos Thisted Kommune og betaler her ved tilmelding. Det er kommunen, der styrer tilmeldingen og her gælder først til mølle-princippet. Vi har sat et max deltagertal til 20.

Er der spørgsmål, er man velkommen til at henvende sig til Karen på mobil 60930849 eller på mail karenluiserindom@gmail.com

Deltagerne vil få tilsendt et udførligt program i god tid forud for Sommercampen.