Nu starter BFN’s Naturklub op igen efter sommerferien

Foto: Karen Luise Rindom

Lørdag den 13. august klokken 9:00 – 12:00 er vi er klar igen efter sommerferien – Nye medlemmer er også velkomne.

Der sker altid noget spændende når Naturklubben mødes. Foto: Karen Luise Rindom

Sted: Naturcenter Tved Gl. Skole, Hanstholmvej 64, 7700 Thisted

Tema: ”Myremanden kommer”

Mogens Frost, der er naturvejleder og ekspert i myrer, kommer og fortæller om myrernes forunderlige liv og færden. Vi ser naturligvis også på andre skabninger, der kribler og krabler omkring os. Mogens forstår at engagere børn og voksne med sin egen begejstring for naturens mangfoldighed og sin store viden om naturen. Der bliver tid til en lille formiddagspause med boller, saft og kaffe og vi slutter dagen ved bålet, hvor vi bager snobrød.

Af hensyn til forplejning vil vi gerne have tilmeldinger senest torsdag den 11. august.

Tilmelding til lørdag den 13. august eller yderligere information kontakt

Karen Luise Rindom på mobil 60930849 eller på mail karenluiserindom@gmail.com

Kom med BFNs Naturklub ud i naturen. Få fede oplevelser og lær en masse om naturen sammen med andre børn. Sædvanligvis mødes vi her i Naturcenter Tved Gl Skole, Hanstholmvej 64. 7700 Thisted. Møderne begynder klokken 9:00 og slutter klokken 12:00 Få mere viden om BFN og Naturklubben for børn på https://biologiskforening.dk

De enkelte møder er selvstændige forløb. Klubben er primært for børn i 0.-6. klasse. Voksne må gerne komme med i følgeskab med et barn. Aldersgrænsen er ikke skarp, da flere familier gør det til et familieanliggende. Prisen er 100,- for hele sæsonen pr. barn.