Naturklubben for børn – Forårstegn i naturen

Nu starter Naturklubben for børn 2024 igen. Det sker lørdag den 27. april klokken 9:30 i Naturcenter Tved Gl. Skole, Hanstholmvej 64, 7700 Thisted.

Bålhygge med Naturklubben ved Tved Gl. Skole.

9:30 – 10:30 Vi går en tur i Tved Plantage, hvor vi leder efter forårstegn. Vi har særligt fokus på botanikken. Ramsløgene spreder deres duft i skoven, men hvordan skelner man mellem ramsløg og liljekonvaller, hvis de ikke er i blomst? Vi har Jørgen Nordkvist og Albert Smith med som naturfaglige vejledere.

10:30- 11:00 Pause med boller, saft, te og kaffe, som Bodil, Nanna og Knud-Allan står for.

11:00 – 12:00 Efter pausen ser vi på planterne på Naturcenterets grund, hvor efter vi går ned til søen, hvor vi undersøger, om der skulle være haletudser eller andre former for liv.

N.B. Det er muligt, at vi deler deltagerne i to grupper. Så går den ene gruppe først med Jørgen Nordkvist ud for at se på planter, mens den anden gruppe går til søen med Albert Smith for at se, hvad vi kan finde der. Man bytter så efter pausen, så alle får begge dele af programmet.

12:00-12:30 Fælles afslutning omkring bålet, hvor vi bager snobrød. Lillian har taget dej med til dette.

Husk tilmelding til arrangementet senest onsdag den 24. april klokken 20:00 til Karen enten på mail karenluiserindom@gmail.com eller på mobil 60930849. Skriv gerne barnets navn/børnenes navne og hvor mange voksne, der ledsager dem.

Alle er velkomne.

Vi glæder os til årets første møde i Naturklubben for børn.

På udvalgets vegne

Venlig hilsen
Karen Luise Rindom