Der afholdes MosCamp den 4. til 5. oktober 2014 i Nationalpark Thy.

MosCamp er en naturevent i Nationalpark Thy. Eventen er et samarbejde mellem Nationalparken, Biologisk Forening for Nordvestjylland (BFN) og Habitatvision A/S. Det er formålet at blive klogere på mosserne i nationalparken og samtidig øge deltagernes vidensniveau om mosser. Det er gratis at deltage og det er muligt at få bidrag til transportudgifterne, selvom der naturligvis  arrangeres fælleskørsel for at minimere CO2-belastningen.

Der er fokus på at se mosserne i forskellige naturtyper og om aftenen er der mulighed for at artsbestemme mosser ved hjælp af mikroskop og der udarbejdes en udstilling med repetition af arterne. Alle er velkomne.

Formålet med MosCamp 2014:

1.      Øge vidensniveauet om mosser for alle deltagere. Hæve niveauet for alle! Derfor er alle velkomne både nybegyndere og erfarne mosvenner.

2.      Kortlægge mosserne i Nationalpark Thy.

3.      Dokumentere status for mosserne på en måde som kan gentages og eventuelle ændringer i forskellige naturtyper kan således dokumenteres.

4.      Finde flest mosarter på 36 timer.

5.      Publicere data.

Vi mødes lørdag morgen den 4. oktober kl. 9.00 ved kirken i Tved og slutter senest kl. 16 om søndagen.

Vi overnatter på Thisted Vandrehjem.

Der bliver madhold og vi hjælper hinanden med at tilberede maden.

Det bliver en lærerig weekend og vi glæder os til at se dig. Del gerne invitationen med dit netværk.

Tilmelding kan ske til Lennarth på lse@habitatvision.dk senest den 25. september.

Medbring:

Sengelinned, støvler, varmt tøj, lup 10x og gerne 20x, Den danske mosflora (download evt. fra www.bryologkredsen.dk) gerne anden moslitteratur. Medbring meget gerne stereolup og mikroskop.