Aktiv i naturen – sommerferieaktivitet i uge 27

Krible krable i natureklubben. Foto: Karen Luise Rindom

Der er nu åbnet for tilmelding til BFN´s sommerferieaktivitet i uge 27.  

Hvem:
Børn fra 0.– 6. klasse.  

Hvad:
Vi udforsker sammen med naturkyndige folk naturen i og omkring Naturceteret.  Hver formiddag har sit emne.  Vi undersøger krible-krable i vand med Jakob Jessen, myrerens liv og færden med Mogens Frost, kriblekrable land med Mogens Frost. Fugle med Jan Salmonsen og  skovens træer med Jens Jørgen Mejlsø. Om eftermiddagen bygger vi Tarzanbane mandag og tirsdag. Onsdag og torsdag eftermiddag snitter vi i træ under Carsten C. Nielsens kyndige vejledning. Fredag klokken 14:00 indvier vi Tarzanbanen og inviterer forældre/bedsteforældre til at komme og se Naturcentret og høre om, hvad vi har lavet i ugens løb.   

Hvor:
Naturcenter Tved Gl. Skole, Hanstholmvej 64, 7700 Thisted 
Den 4. – 8. juli 2022. Alle dage fra kl. 9:00 – 15:00

Hvordan
Tilmeldingen sker til Thisted Kommune på dette link    http://www.thistedfritid.dk/Deltager-tilmelding.  

Man melder sig til hele ugen. Det koster 250,00 kroner, som går til forplejning og materialer. Det er kommunen, der styrer tilmeldingen, og her gælder først til mølle-princippet.  

Vi sørger for forplejning undervejs i form af en formiddags forfriskning med boller og saftevand, varm middagsmad og lidt hyggespise omkring bålet om eftermiddagen inden dagen slutter klokken 15:00.   

Er der spørgsmål til Naturcampen, er man velkommen til at henvende sig til Karen Luise Rindom på mobil 60930849 eller på mail karenluiserindom@gmail.com  

Vi glæder os til at se jer til ”Aktiv i naturen” i Naturcenter Tved Gl. Skole.  

Medbring nysgerrighed, godt humør og evt. en forældre/bedsteforældre, hvis du har lyst til det.  Tager I en voksen med, skal de ikke tilmeldes hos kommunen, blot sende en mail til Karen Luise af hensyn til forplejningen.