januar, 2021

13jan19:3022:00Naturoplevelser - AFLYSTLandsdel:Nordjylland,Thy

Grundet Corona er dette arrangement desværre aflyst. Vi håber det bliver muligt at afholde det senere i 2021.

Denne aften mødes vi i Hummerhuset i Klitmøller og skal en tur til både Antarktis og Sydgeorgien med Henrik Haaning Nielsen og en tur til Seychellerne med Børge Petersen.

“Naturoplevelser” er BFNs halvårlige møde hvor medlemmerne via billeder og andet har mulighed for at fortælle om nogle af de spændende naturoplevelser, de har haft i ind- og udland. Foreningens medlemmer opfordres til at møde op og fortælle om stort og småt fra naturen.

Dog – hvis du har mere end en halv snes billeder bedes du kontakte
Jørgen Nordkvist på nordkvist@mail.dk eller 2342 9768

Foreløbige lange indlæg:
Henrik Haaning Nielsen vil fortælle om naturen i Antarktis og på Sydgeorgien. Der vil blive vist billeder fra det stormomsuste Drakestræde med albatrosser og andre havfugle, men også fra tusindtallige pingvinkolonier, legesyge hvaler samt kontinentets og øernes mægtige landskaber.
Børge Petersen vil fortælle om det tropiske paradis Seychellerne. Der vises billeder fra hovedøen Mahe og fra fugleparadiset Bird Island, hvor der ud over mange fugle også er havskildpadder og kæmpe landskildpadder. Der er mange endemiske arter på øerne, og Børge vil vise nogle af dem.

Max deltagerantal: 25
Tilmelding til Else Kristensen på else.mk@live.dk senest d. 10. januar