januar, 2022

19jan19:3022:00Naturoplevelser i 2020-21 - AFLYSTLandsdel:Thy

Grundet corona er Naturoplevelser i 2020-21 desværre aflyst. Vi håber, at det bliver muligt at gennemføre det på et andet tidspunkt.

Kom og vær med til BFNs halvårlige møde hvor medlemmerne via billeder og andet har mulighed for at fortælle om nogle af de spændende naturoplevelser, de har haft i ind- og udland i 2020 eller 2021.

Foreningens medlemmer opfordres til at møde op og fortælle om stort og småt fra naturen.
Dog – hvis du har mere end en halv snes billeder bedes du kontakte Jørgen Nordkvist på
nordkvist@mail.dk eller 2342 9768

Foreløbige lange indlæg:
Elly Hansen vil fortælle om ”Året med corona”, hvor hun vil vise billeder af de fugle, hun har set i Danmark.
Per Müller eller Jørgen Nordkvist vil vise billeder fra en botanisk ekskursion til Nordvestsjælland, som har højere temperaturer og mindre nedbør end i resten af landet. Floraen i dette område hører til storebæltsfloraen, hvor det er sådan, at nogle af arterne har en sydøstlig hovedudbredelse. De sydøstlige arter findes især på kalkstepper i lande som Ungarn, Rumænien og dele af Balkan.

Foto: Elly Hansen

(Onsdag) 19:30 - 22:00