maj, 2019

04maj8:0018:00EKSKURSION TIL LILLE VILDMOSE (BUSTUR)

Lørdag den 4. maj 2019 kl. 8 – 18

Lille Vildmose er en af Europas største højmoser. I 2007 blev Lille Vildmose fredet som den hidtil største fredning i Danmark.  I mosen kan vi i dag være heldige at se både Elg, Krondyr, vildsvin og Kongeørn.

Midt i Lille Vildmose ligger Lille Vildmosecentret – et levende formidlingscenter, der giver indblik i mosens natur- og kulturværdier. Lille Vildmosecentret vil blive udgangspunkt for vores besøg i mosen og tilbyder en vifte af oplevelser. Vi kan bl.a.: besøge det nye oplevelsesrum om Nordens Kæmper – elge og krondyr, se naturfilm i biografen, flyve i ørne-simulatoren og kigge på planter og dyr i naturværkstedet.

Ib Dyhr besøgte fuglestudiekredsen i september 2018. Han har i mange år været natur guide på Lille vildmosecenteret, og har lovet at være vores guide på turen denne dag. Han vil tage med i bussen rundt i mosen og vi vil køre ind i Tofte Skov, som er et af de områder, som til daglig er lukket for publikum. Læs mere på www. Naturturist.dk mosen.

Program:
kl.  8,00             Koldby skole(p- plads bagsiden af skolen ved Kastanievej)
kl.  8,20             P- pladsen, Sydhavnsvej, Thisted
kl. 10,30-12,00  Besøg på Lille Vildmosecentret inkl. biograf og besøg i ”Det Vilde”.                                    Vildsvinene fodres kl. 11.15
kl. 12,00-12,45  Medbragt frokost spises.
kl. 12,45-15,15  Guidet tur i mosen og Tofte skov. (Turen foregår i bus med                                                stop undervejs).
kl. 15,15-16,00  Kaffe og kringle i Cafe Soldug.

Forventet hjemkomst ca. kl. 18,00.

Pris kr. 300,00 pr person. Beløbet betales i bussen. Min. 40 deltagere.

Reserver datoen nu – tilmelding senest 11. april til

Else M Kristensen, mail: Else.mk@live.dk eller tlf. 97985324

Turen er åben for alle – tag naboen, venner og bekendte med.

Husk gummistøvler.

Turleder og kontaktperson er Knud – Allan Knudsen – mail: nannagad@gmail.com

Lørdag den 4. maj er mobil tlf.  22935967 åben.

Arr. Danmarks Naturfredningsforening Thy, Dansk Ornitologisk Forening for Nordvestjylland og Biologisk Forening for Nordvestjylland

(Lørdag) 8:00 - 18:00

Lille Vildmose