november, 2021

24nov19:3022:00Årets naturoplevelser i 2020-2021Landsdel:Nordjylland

“Årets naturoplevelser” er BFNs halvårlige møde hvor medlemmerne via billeder og andet har mulighed for at fortælle om nogle af de spændende naturoplevelser, de har haft i ind- og udland. Denne gang oplevelser i 2020 eller 2021. Foreningens medlemmer opfordres til at møde op og fortælle om stort og småt fra naturen. Dog hvis du har mere end en halv snes billeder bedes du kontakte Jørgen Nordkvist på nordkvist@mail.dk eller 2342 9768.

Foreløbige lange indlæg:
Anna og Svend Hamborg vil fortælle om en tur til Gambia. De besøgte i februar 2020 Gambia i Vestafrika. Gambia er mindre end Jylland, men rummer et utal af spændende fugle, både arter vi ikke kender på vore breddegrader, men også en del af vore trækfugle på deres vinterophold.
Samtidig vil de fortælle lidt om samfundet og en meget imødekommende befolkning, som er let at kommunikere med, da det er en gammel engelsk koloni, og derfor er engelsk stadig det officielle fællessprog.

Børge Petersen vil fortælle om det tropiske paradis Seychellerne. Der vises billeder fra hovedøen Mahe og fra fugleparadiset Bird Island, hvor der ud over mange fugle også er havskildpadder og kæmpe landskildpadder. Der er mange endemiske arter på øerne, og Børge vil vise nogle af dem.

Foto: Beautiful sunbird fotograferet af Svend Hamborg

(Onsdag) 19:30 - 22:00